top of page
esf-yapi.png

Konsollu Raf Sistemler

Bu sistemde özellikle uzun malların (profil, boru, plastik vb.) depolanmasında kullanılmaktadır. Ürünlerin blok şeklinde depolanmasını sağlar. Civatalı sistemi sayesinde kolay monte edilebilmektedir.

Konsol Kollu Raf Sistemleri -2.jpg

Kayar Raf sistemleri

Genel olarak dinamik raflarda kullanılmaktadır. %4 oranında eğime sahip olan makaralı rulo kasetlerinin yerleştirilmiş olduğu kanallara yüklenen aynı ebattaki ve içerikteki paletli ürünlerin, giriş yönü tarafından yer çekimi etkisiyle çıkış tarafına doğru ruloların özelliği kapsamında kontrollü biçimde akış sağlayan depo raf sistemleri arasında yer almaktadır

Kayar Raf Sistemleri -1.png

Drıve-In Raf Sistemleri

Bu sistemde yükleme için travers yerine raylar kullanılmaktadır. Ürünlerin blok şeklinde depolanmasını verimli şekilde sağlamaktadır. Deponun durumuna ve ürünlerin özelliğine göre, tek ya da çift taraflı olarak yükleme yapılabilmektedir. Farklı derinliklerde ve yüksekliklerde istifleme sağlar 

Drive-In Raf Sistemleri-1.webp

Dar Koridor Raf Sistemleri

Yüksek depolarda dar koridora uygun ekipman kullanımı sayesinde minimum alanda maksimum depolama sağlayan bir sistem şeklidir. Depolama alanını en rahat ve maksimum verimle kullanmak için koridorlara uygun ölçüde yapılan raf sistemidir.

Dar Koridor raf sistemleri -1-3.jpg

Sırt Sırta Raf Sistemleri

Depo alanlarını kullanışlı ve elverişli istifleme alanı oluşturmak isteyen firmaların sıklıkla tercih ettiği raf sistemi şeklidir. İstiflenen ürünlerde stok kontrol sisteminde ilk giren ilk çıkar yöntemini kullanımına çok uygundur. Bu sebepten çoğu firmaların tercih nedenleri arasında ön plandadır. İstenilen yükseklikte ve yatay sistemde rahatlıkla kullanılabilmesi çok yönlü dizayn kolaylığı sağlamaktadır. 

Sırt Sırta Raf Sistemleri-1.jpg

Batarkat Raf Sistemi

Raf malzemeleri kullanılarak sisteme ait çatı ve yan cephe konstrüksiyonu ile birlikte bir depo binasının oluşturulmasıdır. Modüler yapısı sayesinde gerekli durumlarda demonte olup farklı yere montaj yapılabilmektedir. Özetle bu sistem için önceden bir bina inşasına gerek duyulmamaktadır.

Batar Kat Sistemi-1.jpg
bottom of page